Aveyron -tenslotte

Tenslotte: Om 5 uur ’s nachts regende het zelfs even en ook om 8 uur zag het er nog steeds niet best uit. De twijfel sloeg toe, maar volgens Chris zou het in Montpellier 29⁰C worden en… in Nederland was het slechts 9⁰C en nat! We gokten het er maar op. Na nog een keer goed ontbeten te hebben, vertrokken we om 9u45 bij Le Mas des Eglantines.

Camping Le Paradis in Serignan was oké. Een lekker rustig en goed plekje. Tegenover een Hyper-U met – goedkoop – tankstation en een Mac. We waren van alle gemakken voorzien, alleen het weer werkte niet mee. Het was bewolkt en het bleef bewolkt, ook de volgende ochtend nog. Om kwart voor twaalf pakten we onze biezen en verlieten de camping op weg naar huis. Na nog geen twee uur rijden begon het op te klaren en er volgden twee warme, zonnige dagen in de auto. Hoeveel geluk kan een mens hebben?

We hadden in ieder geval tijdens onze wandeltocht over het algemeen wél goed weer gehad. Een wandeltocht die zeer geslaagd genoemd mag worden, door een mooie wandelstreek, leuke mensen ontmoet en niet in het minst: uitstekend verzorgd door het Aveyron-initiatief. Echt een aanrader!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s